Verschillende manieren om te vermageren

Verschillende manieren om te vermageren – Welke dieet is aan te raden ?

vermagerenJe zit niet goed in je vel, je collega’s maken de opmerking, “Oooh een maatje meer vandaag”, je staat voor de spiegel en je merkt dat het zo niet verder kan. Wat doe je dan ? Er zijn verschillende manieren om te vermageren.

Je zoekt op internet naar verschillende manieren om te vermageren of je stapt de eerste en de beste apotheek binnen en vraagt een doosje pillen of thee om te vermageren.

Je kan ook minder eten, minder snoepen, sporten, veel water drinken, veel groenten en fruit eten, ens… kortom alles is goed om dat kilootje vet eraf te krijgen.

Met andere woorden: Gezond eten en een aangepaste voeding. Het gebruik van tuinkruiden kan helpen een andere dimensie aan je voeding te geven en de smaak aangenamer maken.

Je zoekt alle informatie om te vermageren. Er zijn bekende en minder bekende diëten. Welke dieet volg je best.

We zetten hier de meest gangbare diëten voor u op een rijtje. Toch willen we benadrukken, ongecontroleerd diëten zonder een dokter of diëtiste is levensgevaarlijk, je kan het best vergelijken met medicatie in te nemen waar je niets van af weet. De beste en de veiligste manier om te vermageren is jezelf overtuigen en de instructies te volgen van een dokter of diëtiste die je lichaamsverandering volledig kan opvolgen. Eventueel je bloed, urine en ontlasting controleren. Zo krijg je de juiste begeleiding bij je dagelijkse eetgewoonten. Kortom je volledig heropvoeden en je eetpatroon aan jouw lichaam aanpassen.

De dokter of diëtiste zal je eetgedrag en het bereiden van je dagelijkse maaltijden bijsturen tijdens de periode dat je dieet loopt en zeker niet te verwaarlozen, je levenswijze nadien. Hij zal je klaarstomen en informatie geven waarop je later zal moeten letten bij het klaarmaken van je voeding.

Soorten Dieet

Atkins
Caveman / Paleo
Mayo Clinic Dieet
Weight Watchers
40 Punten Dieet
Bikini Dieet
Macrobiotisch
Appelazijndieet
Scarsdale
Alkaline
Medifast
Ziekenhuisdieet
Dr Cohen
Acai
Bloedgroepdieet
Cookiedieet
1000 Caloriëen
Witte Kool
Diabetes
Glutenvrij
ADHD
Ketogeen
South Beach
Dukan
Montignac
Atkins
Caveman – Paleo
Mayo Clinic Dieet
Weight Watchers
5:2 Dieet
Mediterrane Dieet
Cambridge
Dokter Frank
Sonja Bakker
Raw Food Dieet
Detox Dieet

Opgelet deze tekst is informatief – Diëten op eigen initiatief en zonder begeleiding kan gevaarlijk zijn, dus raadpleeg steeds een arts of diëtiste voor meer informatie. Laat je niet verleiden om zelf te experimenteren.

Dit vind je misschien ook leuk...